Ціни на вікна, двері та роботи з монтажу відіграють не останню роль у разі необхідності їх встановлення в приміщенні. Дуже зручно, коли орієнтовну вартість можна дізнатися одразу за допомогою калькулятора на сайті, не виходячи з дому та в будь-який час. Вдвічі приємніше, якщо послуга калькулятора доступна онлайн, є безкоштовною та нею просто скористатися.

Що таке калькулятор розрахунку вартості вікон і дверей?

Зараз у вільному доступі є багато корисної інформації про типи віконних конструкцій, комплектування до них і види склопакетів. Але більшість власників житла та інших приміщень мають загальну уяву про те, які вікна та двері їм потрібні.

Але є ще багато нюансів, які можуть зробити такі конструкції більш надійними, зручними та вигідними. Отже, перед кожним замовником постають такі запитання:

  • Як ці додаткові опції впливають на вартість конструкції?
  • Чи може він їх собі дозволити?

Саме завдяки калькулятору розрахунку вартості пластикових вікон на сайті компанії “Інтер-Пласт” ви можете легко та швидко дізнатися, яка ціна вікна чи двері буде у вашому конкретному випадку.

Як розрахувати вартість пластикових вікон або дверей онлайн?

Онлайн калькулятор металопластикових вікон зроблений на базі штучного інтелекту й користуватися ним дуже просто. Потрібно по черзі заповнити всі дані стосовно вікон або дверей, які ви плануєте замовити:

  1. Обрати тип конструкції з ПВХ – це вікно з 1, 2, 3, 4 стулок або двері.
  2. Ввести точні розміри у відповідні поля – ширину та висоту конструкції в мм.
  3. Вибрати тип ПВХ профілю з випадаючого переліку та звернути увагу на кількість камер.
  4. Вказати тип склопакету з перерахованих варіантів. Крім однокамерних і двокамерних склопакетів, є певні уточнення – аргон (заповнені аргоном), енерго (енергозберігаючі) чи сатин (матові).
  5. Обрати виробника фурнітури із запропонованих варіантів.
  6. Глибину підвіконня треба вказати в мм або вибрати “не потрібно”.
  7. Глибину відливу також можна обрати в мм або відмовитись, якщо вам потрібно розрахувати на онлайн калькуляторі вартість дверей, а не вікна.

Коли всі пункти будуть заповнені, треба натиснути червону кнопку знизу та зліва “Розрахувати”. Після цього ви побачите вартість конструкції в гривнях.

Від чого залежить вартість металопластикового вікна чи дверей на замовлення?

Чинників, що впливають на вартість таких виробів, дуже багато, тому врахувати їх у повній мірі віконний калькулятор не може. Деякі деталі обговорюються вже під час консультації. Після порад наших фахівців ваше рішення може змінитися. Для точної вартості потрібно знати правильні розміри, а коректно виміряти металопластикове вікно та двері можуть тільки спеціалісти.

Також на вартість впливають:

  • рівень складності монтажу;
  • необхідність демонтажу;
  • які комплектуючі будуть використані крім тих, що вказані в онлайн калькуляторі вартості: москітна сітка, відкоси, додаткова фурнітура.

Отже, остаточну ціну можна дізнатись трохи пізніше – після затвердження проєкту.

Але приблизно уточнити вартість замовлення можна відразу на нашому сайті, самостійно скориставшись послугою калькулятора розрахунку вартості вікон Века чи WDS. Тим паче, якщо ви вже вирішили для себе питання стосовно матеріалів, типу конструкції, розмірів та особливостей профілю, склопакету й комплектуючих. Адже саме ці аспекти найбільше впливають на ціну металопластикового вікна.

Переваги замовлення вікон і дверей в “Інтер-Пласт”

Онлайн калькулятор пластикових вікон – лише одна з багатьох зручних і корисних послуг для клієнтів компанії “Інтер-Пласт”. На нашому сайті можна подивитись приклади готових конструкцій, почитати корисні поради від фахівців і замовити послугу вимірювання точних розмірів вікон, дверей і доставку.

Але найбільш цінне – це якість наших металопластикових вікон і дверей, яка точно буде варта тих коштів, що вкладені в покупку.

Звертайтесь за консультацією до наших менеджерів і замовляйте саме такі вікна та двері, які повністю відповідають вашим потребам і влаштовують за ціною.